Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 12. 2019. 12:09   >>  12:08 5

DO 31. DECEMBRA

RTCG traži nova TV lica, konkurs u toku

TV lica televizije Crne Gore jesu prepoznatljiva, ali sada su naša vrata otvorena i za nove talente. Kamere čekaju na nova, ambiciozna, dinamična, harizmatična, jedinstvena i komunikativna TV lica.

Neka od prepoznatljivih lica RTCG( Tijana Mišković, Maja Kovačević, Dragana Mrkić, Milica Babić, Sabrija Vulić, Miomir Maroš, Marko Jaćimović i Bane Žugić) u TV spotu pozivaju nove talentovane ljude da se prijave i postanu dio tima. 

2020. godina za RTCG u programskom smislu biće puna uzbuđenja i izazova.

Pripremaju se novi TV formati i uz novu energiju težimo pomjeranju granica u različitim segmentima, posebno u zabavno-komercijalnom i jutarnjem programu.

Uz korišćenje tehničkih mogućnosti koje je TVCG dobila digitalizacijom biće vrlo značajno da se aktuelnom voditeljskom timu priključe i nova talentovana, kreativna lica.

Prijave pristižu od prvog dana kako je poziv otvoren.

Nakon slanja CV-eva i fotografija na mejl tvcg2@rtcg.org , televizija će kontaktirati one koji budu prošli u drugi krug.

Prijavljivanje traje do 31. decembra.

Prijavite se što prije, jer možda ste vi novo lice Javnog servisa!

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније