Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objava: M.L.B.

20. 12. 2019. 09:50 >> 09:57
1

POTPISAN SPORAZUM

Bezbjednost djece na internetu prioritet društva

Ministri unutrašnjih poslova, javne uprave i sporta, Mevludin Nuhodžić, Suzana Pribilović i Nikola Janović, kao i direktor policije Veselin Veljović, potpisali su Sporazum o saradnji u realizaciji edukativne kampanje “Digitalna pismenost i zaštita djece i mladih na internetu”.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je da je današnji Sporazum važna inicijativa za uključenje šire društvene zajednice u edukaciju i zaštitu djece i mladih na internet.

“Djeca su naše bogatstvo i njihova bezbjednost je prioritet društvene zajednice, a koliko nam je to važno govori i ovaj događaja koji je okupio različite institucije, a sve sa zajedničkim ciljem da naša djeca i mladi budu bezbjedni”, poručio je Veljović.

Veljović je naveo da će Crna Gora 2020. učestvovati u Europolovom projektu EMPACT koji će imati za cilj istrage i suzbijanje seksualne eksploatacije djece na Zapadnom Balkanu.

“To je još jedna potvrda kvalitetne međunarodne operativne saradnje policije sa partnerima u ovoj oblasti”, zaključio je Veljović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније