Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

25. 12. 2019. 09:12   >>  09:11

NA PREDLOG KOLEGA

Nagrađena četiri cetinjska policajca

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan uručio je nagrade četvorici policajaca - Ivanu Markoviću, Mirku Boljeviću, Ratku Raduloviću i Slaviši Čabarkapi.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje nagrađeni su za ostvarene rezultate i predan rad u protekloj godini, a novčane nagrade dobili su na predlog kolega, saopšteno je iz Prijestonice.

"Dužnost nam je da javno pohvalimo i iskažemo poštovanje prema onima koji se u radu ističu i primjer su profesionalnog pristupa povjerenim zadacima u službi koja nimalo nije laka“, naveo je gradonačelnik Kašćelan.

On je kazao da je očuvanje bezbjednog okruženja za građane i posjetioce Cetinja zajednički cilj lokalne uprave i Odjeljenja bezbjednosti, dodajući da je zadovoljan dosadašnjom saradnjom i spremnošću policije da u domenu svojih nadležnosti odgovori na različite zahtjeve Prijestonice.

Kašćelan je službenicima OB Cetinje poželio uspješnu 2020. godinu na ličnom i profesionalnom planu, i da nastave da postižu dobre rezultate u radu i u narednoj godini.

Načelnik OB Cetinje Igor Popović zahvalio se gradonačelniku na podršci. On je gradonačelnika upoznao sa rezultatima rada OB Cetinje u protekloj godini, navodeći da su rasvijetljena 53 krivična djela ili 93 odsto ukupno počinjenih.

„Iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga na teritoriji OB Cetinje registrovane su 24 zaplijene droge i 10 prekršaja. Protiv deset osoba podnešene su prekršajne prijave, a protiv sedam krivične prijave. Značaj treba dati najtežim krivičnim djelima koja su sva rasvijetljena, kao i na oduzeto oružje od bezbjednosno interesantnih lica“, kazao je Popović.

On je rekao da je zahvaljući kontinuiranom radu službenika OB Cetinje smanjen broj saobraćajnih nezgoda sa povrijeđenim i smrtno stradalima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније