Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

30. 12. 2019. 11:35   >>  12:37 1

ZA ČETIRI PORODICE

Pažin uručio ključeve stanova službenicima UIKS-a

Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin uručio je ključeve stanova u Podgorici koji su, u skladu sa odlukom Komisije za rješavanje stambenih potreba, dodijeljeni za četiri porodice zaposlenih u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, uključujući i porodicu pokojnog službenika UIKS-a Milana Radovića.


„Zadovoljstvo mi je da sam danas u prilici da prisustvujem rješavanju stambenog pitanja za jedan broj porodica zaposlenih u UIKS-u. Drago mi je da država na ovakav način iskazuje poštovanje za njihov rizičan i odgovoran rad. Ovo je samo dio podrške države za rješavanje ovog važnog životnog pitanja zaposlenih u UIKS-u. Ovakva podrška biće nastavljena i Vlada je za tu namjenu obezbijedila 1,1 milion eura,“ naglasio je Pažin.

kako je saopšteno, Vlada Crne Gore je opredijelila sredstva u visini od 1,1 miliona eura koja će parcijalno, u naredne četiri godine, uplatiti na račun novoformirane Stambene zadruge službenika UIKS-a, u cilju rješavanja stambenih potreba zaposlenih u zatvorskom sistemu Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније