Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 09. 2013. 12:22 >> 12:22
1

„13. JUL – PLANTAŽE“

Zlatne medalje u godini zlatnog jubileja

Na 13. Internacionalnom takmičenju vina, „Mundus Vini“, koje je održano u Njemačkoj, kompanija „13. jul - Plantaže“ osvojila je dvije zlatne i dvije srebrne medalje za vrhunski kvalitet svojih vina.

Zlatne medalje osvojili su Vranac barrique 2008 i Vranac Reserve 2005, dok su srebrne medalje osvojili Vranac Pro Corde Selection 2009 i Vranac Pro Corde 2010.

Preko 250 članova žirija, iz više od 45 zemalja svijeta, okupilo se u Njemačkoj početkom septembra gdje je sprovedeno profesionalno ocjenjivanje preko 6000 uzoraka. Žiri je imao izuzetno težak zadatak, jer stroga pravila nalažu da se samo 40 odsto uzoraka može nagraditi, navode iz Plantaža.

„U godini Zlatnog jubileja, kompanija “13. Jul – Plantaže” nastavila je sa tradicijom osvajanja zlatnih medalja koje su potvrda standardnog kvaliteta naših vina“.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније