Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

30. 12. 2019. 13:03 >> 13:02

GEST ZA POHVALU

Novac od honorara ustupila studentkinji

Povodom obilježavanja Dana Gradskog pozorišta, predsjednica Pozorišnog savjeta Nina Redžepagić ustupila je svoju novčanu nadoknadu u ovom tijelu u ime stipendije za najboljeg studenta FDU Cetinje. Stipendija je pripala Jeleni Laban, studentkinji treće godine glume u klasi profesora Branislava Mićunovića.

"Predstavlja mi posebno profesionalno i lično zadovoljstvo što će ova vrsna studentkinja moći makar malo da olakša sebi narednu studentsku godinu. Biti samo talentovan nije dovoljno u glumačkom poslu, ali kada neko uloži veliki trud, posvećenost i ozbiljan rad, rezultati su neminovni. Ovo je moj doprinos i motivacija studentkinji, ali i saradnji koju će Gradsko pozorište nastaviti da njeguje sa Fakultetom dramskih umjetnosti", kazala je Redžepagić.

Talentovana studentkinja Jelena Laban izrazila je veliko zadovoljstvo zbog gesta predsjednice Pozorišnog savjeta.

"Želim da se zahvalim Nini Redžepagić i Gradskom pozorištu na ovom prepoznavanju, na ohrabrenju, ali i na pomoći koja je bitna svakom studentu", izjavila je Laban.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније