Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 09. 2013. 13:00   >>  13:19 8

O VASOVIM VODAMA

Pejović: Država je zakazala

Mnogi državni organi su zakazali u vezi odlaganja otpada na Vasovim vodama i svi bi trebalo da preispitanju sopstvenu odgovornost zbog loše situacije na tom prostoru, ocijenila je državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Daliborka Pejović.

Ona je, na konferenciji povodom usvajanja Vladinog dokumenta Informacija o stanju državne sredine za 2012., navela da je u situaciji na Vasovim vodama izostao dijalog.

''Opština Berane je kriva zato što nije dovoljno animirala državne organe, a imala je pretpostavke za rješavanje problema u svojim rukama'', rekla je Pejović.

Ona smatra da po pitanju odlaganja otpada treba korjenito mijenjati stvari, ''ako treba nadležnosti, infrastrukturu i inspekcije poslove''.

''Ne želim da su nam puna usta integracija, a da imao one slike koje imamo'', rekla je Pejović.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније