Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

05. 01. 2020. 15:47 >> 16:28
31

MITROPOLIT MIHAILO

Svi Božići da budu praznici mira, ljubavi i praštanja

Mitropolit CPC Mihailo u božićnoj poslanici upućenoj svim Crnogorcima i Crnogorkama čestitao je predstojeći praznik i kazao da je ovo trenutak u kom se ispisuju stranice crnogorske istorije, uz želju da svi budući Božići budu praznici mira, ljubavi i praštanja među pravoslavnim narodima.

 "Danas o rođenju Isusa Hrista govori časni krst i sveto jevanđelje. Danas Crnogorci ipituju stranice naše istorije, koja će biti svjedočanstvo budućim naraštajima o ljudima ovoga vremena i onima koji to nijesu. Zato, Crnogorci, pristupite vjeri istinom i ljubavlju, rođenjem Isusa Hrista ispovijedajte svoje grjehove Gospodu, a negatori crnogorskih vrlina, kao u fariseju, su daleko od istine, pravde i ljubavi koju Hristos propovijeda. Oni kidišu na našu imovinu, sadašnjost i budućniost, oni su nesreća crnogorskog naroda i države.  Bezgrešni, urazumite grešne i unesite svjetlost u njihova srca, da svi budući Božići budu praznici mira, ljubavi, praštanja među pravoslavnim narodom", poručio je mitropolit CPC. 

Пратите нас на

Коментари31

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније