Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

13. 01. 2020. 09:28   >>  09:32 2

PURIŠIĆ SAOPŠTIO

Za tri godine 26.600 novih radnih mjesta

Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić kazao je da je Vlada u protekle tri godine povećala izdvajanja za brigu o najranjivijim kategorijama stanovništva.

U tri godine mandata Vlade zaposlenost je rasla po stopi od 14,8 odsto, kaže Purišić.

“To je nekih 26.600 novih radnih mjesta, što je bitno popravilo socijalne i ekonomske prilike na tržištu rada”, kazao je Purišić.

Ministar navodi da je u protekle tri godine za oko 8.200 smanjen broj nezaposlenih.

U istom periodu izgrađeno je oko 500 stanova za penzionere.

“Ove i naredne biće stvoreni su uslovi za novih 500 mjesta u staračkim domovima”, naveo je Purišić i najavio završetak doma za stare u Podgorici i Nikšiću i početak gradnje u Plavu i Rožajama.

“Sve ovo što smo radili protekle tri god je bitno popravilo položaj naših građana i sa ovim aktivnostima ćemo nastaviti”, zaključio je Purišić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније