Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

13. 01. 2020. 14:28 >> 14:33

MINISTARSTVO OPREDIJELILO

Za puteve prema maslinjacima 20.000 eura

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja je, na osnovu zahtjeva Opštine Bar, opredjelilo sredstva u iznosu od 20.000 eura za adaptaciju pristupnih puteva prema maslinjacima u Dobroj Vodi i Džidžarinu.

Ostala sredstva za adaptaciju ovih pristupnih puteva prema maslinjacima obezbjediće Opština Bar kako bi na taj način stvorila povoljne uslove proizvođačima sa ovih prostora za bavljenje maslinarstvom, ali i drugim vidovima poljoprivrede.

“Ovakvi vidovi podrške i zajednički projekti su potvrda uspješne saradnje lokalne uprave sa Vladom Crne Gore i resornim ministarstvom, koja je u prethodnom periodu rezultirala početkom realizacije vrijednih kapitalnih projekata u ovoj oblasti kao što je izgradnja Kuće maslina u Starom Baru”, saopšteno je iz Opštine.

“Takođe, Opština Bar i na druge načine podstiče poljoprivredne proizvođače kroz različite oblike podrške njihovim proizvodnim aktivnostima, po kojem osnovu je, saglasno Odluci o podsticajima i investiranju u razvoj poljoprivrede u 2018. i 2019. godini  opredijelila sredstva u iznosu od  preko 370.000,00 eura”, dodali su u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније