Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 09. 2013. 20:07 >> 20:09
1

ĐE IMA DIMA...

Azmont: Nema rušenja Titove vile

Čim je objavljeno da je Azmont Investments, firma koja će u Kumboru graditi prvi One&only resort u Evropi, zakupila vilu Lovćenka, nekadašnju Titovu vilu u krugu Opšte bolnice Meljine, pojavile su se i špekulacije da će se taj objekat rušiti. Iz menadžmenta Azmonta, međutim, tvrde da vila uopšte nije predviđena za rušenje, piše Blic Crna Gora.

- Mi smo odabrali vilu Lovćenka nakon dugotrajne analize tržišne ponude. Nama je to u potpunosti adekvatan objekat za radni prostor, kazao je za Blic CG, direktor marketinga i PR Azmonot Investmentsa, Senko Čabarkapa.

On je objasnio da će u Vili Lovćenka biti smješten dio zaposlenih firme koja će u izgradnju luksuznog rizorta i turističkog naselja na mjestu nekadašnje kasarne u Kumboru uložiti više od 500 miliona eura.

- Tu ćemo smjestiti naš Dizajn Studio Centar. U njemu će raditi naši partneri sa međunarodnim i crnogorskim timom arhitekata, inžinjera, dizajnera. Pored jako prihvatljive cijene i drugih poslovnih pogodnosti, posebnu prednost predstavlja i pozicija na kojoj se nalazi vila Lovćenka, kazao je Čabarkapa.

Iz Azmonta je Blicu CG potvrđeno i da u unutrašnjosti vile neće biti nikakvih većih intervencija po pitanju preuređenja prostora.

Kako list nezvanično saznaje iz Atlas grupe, koja je vlasnik nekadašnjeg kompleksa Vojne bolnice Meljine u okviru koje se i nalazi vila Lovćenka, iznajmljivanje toga objekta ne znači odustajanje od investicija u najavljivani zdravstveno-turistički kompleks.

- To nema veze sa realnošću, mi nikako na odustajemo od najaveljene investicije u Meljinama, rekao je izvor blizak upravi sadašnje Opšte bolnice Meljine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније