Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

20. 01. 2020. 12:12 >> 12:15
3

SNP O SEZONI

"Država da reaguje, obezbjediti vještački snijeg"

Kolašin i Žabljak se ovih dana ne mogu pohvaliti dobrom turističkom sezonom. Najznačajniji zimski turistički centri u Crnoj Gori, umjesto da vrve od posjetilaca,bilježe katastrofalne rezultate, saopšteno je iz SNP-a.

Navode da informacije sa terena govore da je prisutno masovno otkazivanje aranžmana usred sezone, te da su zbog nedostatka snijega skijališta još zatvorena.

U SNP-u navode da državni organi olako shvataju cijelu situaciju.

„Umjesto da urade nešto na obezbjeđenju sistema vještačkog osnježavanja, koji godinama uzalud čekamo, oni gledaju u nebo i nadaju se snijegu koji će popraviti bilanse. Nažalost, to je nešto što se godinama dešava“, poručuju iz SNP-a.

Ističu i da takav odnos prema turizmu u državi koja gotovo cijeli svoj razvoj zasniva na ovoj privrednoj grani je više nego, kako ističu u SNP-u, nedopustiv.

Socijalistička narodna partija smatra da može i mora mnogo bolje, da Crna Gora ima kadar posoban da odgovore na izazove sa kojima se suočavamo.

„Umjesto onih koji će za svaki neuspjeh pronaći opravdanje, a izbjeći da preuzmu odgovornost, vrijeme je za ljude koji su spremni da sve svoje kapacitete stave u službu napretka države i obezbjeđenja dobrobiti građana“, zaključuje se u saopštenju SNP-a.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније