Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

20. 01. 2020. 16:04 >> 16:37
3

"BUDI HUMAN"

Braći iz Plava potrebna pomoć za liječenje

Braći iz Plava, Nemanji i Lazaru Novićević, potrebna je finansijska pomoć kako bi nastavili liječenje na klinici u Turskoj, saopšteno je iz Fondacije "Budi human".

Nemanja ima 15 godina, Lazar osam i dijagnostikovan im je hipoplastični vermis, praćen epi napadima.

"Dječaci su rođeni kao zdrava djeca, međutim, brzo su se pojavili prvi simptomi bolesti. Nemanja je imao samo godinu i po dana, dok je Lazar kao trogodišnjak dobio dijagnozu. Dječaci nijesu samostalni, ne mogu brinuti sami o sebi, ne govore, ali pored toga oni su veoma nasmijana i aktivna djeca. Terapija matičnim ćelijama dovela bi do poboljšanja i napretka u njihovom daljem odrastanju", saopštili su iz "Budi human".

Nemanji i Lazaru odobreni su tretmani na klinici Liv hospital u Turskoj, ali porodica nije u mogućnosti da sama obezbijedi potreban novac.

Za pomoć dječacima: Ukucajte broj 27 i pošaljite SMS na 14543

Svi koji su u mogućnosti, dječacima mogu pomoći uplatom na žiro račun 520-39011-24 ili devizni račun 520042000001502542 IBAN broj: ME25520042000001502542 SWIFT: HBBAMEPGXXX

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније