Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

21. 01. 2020. 10:51 >> 11:10

NUHODŽIĆ PODRŽAO INICIJATIVU

Važno je da svi budu bezbjedni u saobraćaju

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić podržava inicijativu koju je pokrenula grupa građana zajedno sa porodicama stradalih u saobraćajnim nezgodama, navedeno je na Twiter nalogu MUP-a. Istakao je da će MUP biti partner u svakom projektu koji će osnažiti svijest o tome koliko je važno da svi budu bezbjedni u saobraćaju.

 

Kako se navodi na Twiter nalogu MUP-a Crne Gore, Vlada je opredijelila sredstva za uvođenje stacionarnih radarskih sistema, kako bi se poboljšala bezbjednost učesnika u saobraćaju.

 

"Cilj nam je da sačuvamo živote građana, da smanjimo broj povrijeđenih i poginulih na putevima, kao i broj saobraćajnih nezgoda", istakli su oni.

Podsjetimo, grupa građana zajedno sa porodicama čiji su članovi stradali u saobraćaju na crnogorskim drumovima, podnijela je inicijativu za uvođenje kamera koje će snimati dešavanja tokom vožnje na crnogorskim drumovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније