Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ RTV Budva ]

21. 01. 2020. 20:54 >> 20:50

UREĐENJE PRIOBALJA

Počelo popločavanje staze na Jazu

Radovi na popločavanju pješačke staze duž plaže Jaz počeli su ove sedmice.

"Trenutno se poločava potez dug 380 metara od hotela “Posejdon” do kuće porodice Kunjić, što ujedno predstavlja I fazu izgradnje staze", navodi se u saopštenju iz JPMD, prenosi RTV Budva.

Popločavanje se vrši prefabrikovanim betonskim pločama u boji terakote, debljine čest centimetara, sa podužnim rigolama i ivičnim trakama.

Kompletno uređenje staze podrazumjeva i rekonstruisanje postojećeg obalnog zida prema plaži, postavljenje urbanog mobilijara (klupe za sjedenje i kante za otpatke) i stubića za spječavanje ulaska vozila, a planirano je i hortikulturno uređenje staze.

Pri kraju radova biće rekonstruisani stubovi javne rasvjete, ugrađene dvostruke lire i postavljena led tehnologija.

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom je za ovaj posao opredjelilo 150.000,00 eura, dok je za nove stubove javne rasvjete ugovoreno dodatnih 12.000,00 eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније