Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 01. 2020. 10:32 >> 10:34

U PLJEVLJIMA

Zainteresovanim za izgradnju vrtića rok još tri dana

Dostavljanje ponuda kompanija koje su zainteresovane za izgradnju vrtića u Pljevljima je u toku, a trajaće još tri dana, do 27. januara do 11 časova, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Riječ je o projektu koji Uprava javnih radova, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, realizuje u okviru aranžmana sa Razvojnom bankom Savjeta Evrope (CEB). 

"Budući objekat planiran je u pljevaljskom naselju Guke, a procijenjena vrijednost projekta je 1,05 miliona eura sa PDV-om", saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Vrtić će imati prizemlje i sprat, ukupne bruto površine 500 metara kvadratnih, a predviđen je za smještaj oko 70 djece.

Planirane su radne sobe za vrtić i jaslice, prostorije za trijažu, preventivnu zdravstvenu zaštitu, kancelarije i ostali prateći sadržaji. U njemu će biti organizovana i centralna kuhinja, po najnovijim HACCP standardima, kapaciteta dovoljnog za pripremu hrane za 400 djece, koja će zadovoljiti potrebe na nivou kompletne JU „Eko bajka” u Pljevljima.

Uprava javnih radova, kroz program CEB-a, već je realizovala projekte izgradnje vrtića u Zagoriču 2016. godine, na Starom aerodromu i u Tuzima prošle godine.

"U toku je i postupak izbora izvođača u projektu izgradnje vrtića u podgoričkom naselju Blok šest. Poziv za dostavljanje ponuda zainteresovanih kompanija otvoren je do 18. februara", saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније