Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

25. 01. 2020. 22:15 >> 22:24

ZAMIJENJEN KROV

Rekonstruisan Dom omladine u Župi

Savjet mjesne zajednice Župa Nikšićka i mještani Bjeloševine zamijenili su kompletnu krovnu konstrukciju na Domu omladine u tom selu, a u narednom periodu planirani su radovi i na uređenju unutrašnjosti objekta.

Predsjednik Savjeta Župe Nikšićke, Dragoljub Radulović, kazao je da se na tom objektu duži niz godina nije ništa ulagalo, pa su u protekla dva dana u akciji, u kojoj je učestvovalo dvadesetak mještana, zamijenili krovni crijep, kantinjele, grede i postavili oluke.

”U prethodnih nekoliko godina rekonstruisani su Domovi omladine i u selima Liverovići, Carine, Jugovići, Staro Selo, Dučice, a u narednom periodu planiramo iste akcije i u Morakovu i Oblatnu”, naveo je Radulović.

Akciju rekonstrukcije, kako je rekao, dijelom je pomogla i Opština Nikšić.

”Želja nam je da ne dozvolimo propadanje objekata koji su nekada imali veći značaj, a koje su gradili naši preci. Nadamo se da će se u narednom periodu osmisliti sadržaji koji će biti realizovani u tim objektima”, rekao je Radulović.

Župa je najveća mjesna zajednica u nikšićkoj opštini koja broji 12 sela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније