Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 01. 2020. 21:57 >> 09:20
48

UHAPŠENO VIŠE LICA

Incident na Zlatici, ometali policiju

Više osoba uhapšeno je večeras u Podgorici, nakon što su ometali komunalnu policiju u pokušaju da prefarba trobojku nacrtanu kod pasarele na Zlatici, a takođe policajce gađali kamenicama.

Iz policije je saopšteno da je radi saniranja javne površine, razbijena jedna grupa građana koja ih je ometala.

U incidentu je policija bacila nekoliko suzavaca. Trenutno se, kako navode, traga za licima koja su izazvala incident, odnosno policiju gađala kamenicama.

Komunalana policija je prekrečila javnu površinu koja je bila ofarbana u trobojku.

Prethodno je nekoliko momaka raširilo transparent "Možete da hapsite, možete da sudite, ali pravoslavlju ne možete da naudite".

Okupljenima se obratio Saša Pejović iz Uprave policije koji ih je upozorio da se moraju razići jer skup nije prijavljen.

I pored upozorenja, okupljeni su uz pjesmu "Crna Gora i Srbija to je jedna familija" prosuli farbe donešene da se trobojka prefarba.

Policija je nakon toga reagovala - bacila suzavac, a sve to su organizatori večerašnjeg "poduhvata" prenosili uživo na društvenoj mreži Fejsbuk.

 

Пратите нас на

Коментари48

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније