Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 09. 2013. 09:41 >> 11:00
3

OPET ALARMANTNO

Berane: Na ulicama 350 tona smeća

Direktorica beranskog komunalnog preduzeća Milijana Vučejić kaže da situacija u gradu, ponovo postaje alarmantna, jer je deponija Vasove vode blokirana već 10 dana. Na beranskim javnim površinama trenutno je oko 350 tona otpada.

"Nemamo mogućnosti da odlažemo otpad na deponijama drugih gradova. Čekamo da nam nadležni odrede gdje ćemo smeće. Već su svi kamioni puni, a i komunalne poslude, već se otpad gomila i oko njih. Prema nekim procjenama trenutno u Beranama na javnim površinama imamo između 300-350 tona otpada", kazala je Vučeljić za radio Antena M.

A sjutra će u vezi sa stomačnom epidemijom u Beranama, pred članovima Odbora za zdravstvo odgovarati ministar zdravlja Miodrag Radunović, direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša, predsjednik opštine Vuka Golubović, direktor Vodovoda Faruk Pačariz, epidemiolog Goran Čukić i infektolog Milovan Živković.

Cilj sjednice je, kako je ranije dogovoreno, utvrđivanje odgovornosti za epidemiju, te analiza situacije na deponiji Vasove vode.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније