Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 09. 2013. 10:17   >>  14:04 1

AMBASADOR SRBIJE

Bingulac: Možete pobijediti Englesku

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Zoran Bingulac u intervjuu za Blic kaže da je pomenuto imenovanje za njega najveća čast koju je imao u životu, te da selekcija Crne Gore može pobijediti Englesku u meču koji se igra na Vembliju 11. oktobra.

"Iako me mnogo ljudi zna još od vremena kad sam igrao fudbal, odavno sam van toga. No, u sportu mi je ostala duša. Rado gledam fudbalske utakmice. Svim srecm najvijam za Crnu Goru uoči duela sa Engleskom i mislim da može pobijediti i da će susret sa Moldavijom odlučivati o odlasku ili baražu za Brazil. Čuo sam se sa Dejom Savićevićem, vidjećemo se uskoro", kazao je Bingulac za "Blic Crna Gora".

On je istakao da je posao ambasadora lijep i izazovan.

"To je najveća čast koju sam imao u životu i to ističem u svim razgovorima sa prijateljima i u Beogradu i u Podgorici. Želio bih da mi neko u svijetu kaže da obavlja ljepši posao od mene. Ovaj posao je lijep i izazovan, jer su diplomatski odnosi Crne Gore i Srbije veoma suptilni. Tu su zajednički korijeni, istorija, kultura bliskost dva naroda, ali i dvije suverene države", kazao je Bingulac za Blic CG.

On je naveo da su velika područja međusobne saradnje između Crne Gore i Srbije, te da postoje interesi za zajednikim nastupom prema evropskim fondovima.


Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније