Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 01. 2020. 20:30   >>  20:29

U NR KINI

Nema državljana CG zaraženih Korona virusom

Prema dostupnim informacijama, među zaraženim Korona virusom u NR Kini nema crnogorskih državljana, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

Iz tog vladinog resora navode da se u oblasti Hubei koja je najugroženija epidemijom Korona virusa, nalaze dva crnogorska državljanina.

"Sa njima je Ambasada Crne Gore u Pekingu u stalnom kontaktu, kao i sa nadležnim kineskim institucijama, koje će pružiti svu logističku pomoć crnogorskim državljanima u ovoj provinciji", navodi se u saopštenju.

Studentima koji studiraju u Kini a koji se trenutno nalaze u Crnoj Gori iz Ministarstva siugerišu da sačekaju informacije zvaničnih kineskih obrazovnih institucija o početku narednog semestra.

O tome će, kako dodaju, moći da se informišu kod Ambasade Crne Gore u Pekingu (+861065327610; e-mail: china@mfa.gov.me) ili Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније