Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

07. 02. 2020. 16:28 >> 17:53
3

VELJOVIĆ U PLJEVLJIMA

"Dešavanja devedesetih se neće ponoviti"

Postignuti rezultati, radni ambijent i spremnost policijskih službenika pokazuju da se dešavanja devedesetih godina neće ponoviti i konstatovano je da se svi građani osjećaju sigurno i zaštićeno, ocijenjeno je na sastanku direktora Uprave policije Crne Gore Veselina Veljovića sa rukovodiocima i starješinama u Pljevljima.

Kako je soapšteno na Tviter nalogu Uprave policije Veljović je kazao da je ambijent sigurnosti nužna pretpostavka progresa demokratije i slobode za sve dobronamjerne građane i dodao da je Crna Gora zemlja slobodnih ljudi u kojoj su prava i slobode svih građana ključna vrijednost i standard prema kojem se upravljamo.

"Demokratske institucije sistema izvršne vlasti štite i garantuju prava i slobode svih građana, a obaveza poštovanja zakona je svih nas, pa i crkve kao institucije", istakao je direktor Uprva policije.

Načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja Dragan Slavulj kazao je da na području koje svojom nadležnošću obuhvata Centar bezbjednosti Pljevlja, u 2019. godini registrovano je smanjenje broja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta za 5 do 7 odsto.

Veljović se sastao i sa predsjednikom Opštine Pljevlja Igorom Golubovićem.

Tom prilikom, kako je saopšteno na Tviter nalogu Uprave policije, potvrđena je dobra i konkretna saradnja, partnerski odnos i spremnost za nastavak podrške koju lokalna samouprava pruža policiji u kontinuitetu.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније