Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 02. 2020. 10:53   >>  19:25

BERANE

U požaru izgorjelo sedam baraka

Sedam stambenih baraka izgorjelo je u požaru koji je izbio sinoć sat poslije ponoći u naselju Rudeš u Beranama. Načelnik beranske Službe zaštite i spašavanja Tiho Bogavac, kazao je da je šteta ogromna, ali srećom niko nije stradao.

Brzo intervencijom vatrogasci su spriječili da se požar ne proširi na još sedamnaest povezanih kućica.

Četrnaest vatrogasaca sa četiri kamiona za sat vremena uspjeli da zaustave širenje vatre, dok se gašenje nastavilo do jutarnjih sati. 

Mjesto požara jutros je obišao predsjednik opštine Dragoslav Šćekić i sa stanarima razgovarao o mogućnostima da se šteta što prije sanira i da se svima obezbijedi krov nad glavom.

Iz Službe zaštite nijesu mogli da saopšte šta je uzrokovalo požar.

Za porodice iz baraka, Opština Berane je obezbijedila privremeni smještaj. Pomoć je stigla i od beranskog Centra za socijalni rad i lokalnog Crvenog krsta. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније