Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 02. 2020. 13:15 >> 13:14

NA MOLITVENOM DORUČKU

Novaković pozvao holivudskog reditelja da posjeti CG

Predsjednik partije Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan prisustvovao je tradicionalnom molitvenom doručku u Vašingtonu, koji se završio govorom predsjednika Amerike Donalda Trampa.

Na događaju je bilo oko 3.500 zvanica iz SAD-a, ali i iz 140 zemalja svijeta.

“Molitveni doručak znači da vas je neko preporučio i da se čulo za vas i ništa više, ukoliko niste dobro pripremili vaš boravak u Vašingtonu. Ukoliko nemate unaprijed pripremljene sastanke, ukoliko nemate dara za stvaranje društvenih i poslovnih kontakta ovo može biti samo jedno skupo putovanje”, kazao je Novaković.

Prvo prisustvo na ovom skupu predsjednik Biram Crnu Goru je iskoristio prije svega da ostvari kontakte sa privrednicima i sagovornike upozna sa mogućnostima za ulaganje u Crnu Goru – posebno Bar.

Upravo zbog toga, među značajnije susrete na marginama skupa Novaković izdvaja i sastanak sa Džastinom Buršom, rediteljem iz Holivuda koga je pozvao da posjeti Bar i uvjeri se u to da je moguće filmove snimati u Crnoj Gori.

Prema riječima Cakana, organizacioni komitet potom ispituje kandidature i, ako procijeni da je pojedinac dovoljno uticajan i značajan u svojoj sredini, odnosno da može nešto da učini na izgradnji boljih odnosa između dvije zemlje, vrlo je velika vjerovatnoća da će poziv i uslijediti.

Svoj boravak u SAD Novaković nastavlja boravkom u Njujorku i razgovorima sa iseljenicima iz Bara i Crne Gore koji tu žive.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније