Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 02. 2013. 18:40 >> 20:35

VIŠE OD VIJEKA

VIDEO: 106 godina podgoričke gimnazije

Podgorička Gimnazija „Slobodan Škerović“ proslavila je danas 106. rođendan.

„Od 1907.godine sa prvom generacijom maturanata do danas, svakog februara, škola podsjeća na uzvišene domete rada đaka i profesora, koji su, kako je i vrijeme pokazalo, potvrdili svoje vrijednosti“, kazao je na svečanosti direktor Radiša Šćekić.

Učenici su, u saradnji sa profesorima, pred brojnim gostima izveli bogat kulturno-zabavni program. Kroz kapije podgoričke Gimnazije do sada je izašlo preko trideset hiljada srednjoškolaca.

Snežana Vetnić, Televizija Crne Gore

Ovu, ali i mnoge druge zanimljive priče možete pogledati sjutra u Jutarnjem program Televizije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније