Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

12. 02. 2020. 08:14 >> 08:13

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

Karneval u Tuzima 25. februara

Karneval u Tuzima, 25. po redu, održaće se od 21. do 25. februara, a organizatori najavljuju bogat program. Glavna povorka maski planirana je posljednjeg dana manifestacije.

Kako se navodi u saopštenju Udruženja "Karnevali Koret", 21. februara planirana je projekcija filma "Dokumentarni film – 25 godina Karnevala" koji će se održati u KIC Malesija sa početkom 19 sati.

"Noć humora i satire" sa specijalnim gostima takođe u KIC Malesija održaće se narednog dana, a 23. februara "Dječiji karneval" u Tuzima sa početkom u 13:30 sati.

Za finalno veče planiran je "Bal pod maskama", u Restoranu "Troja" u 20 sati 25. februara, a glavna povorka i karneval bazar održaće se u Tuzima sa početkom u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније