Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

13. 02. 2020. 09:36 >> 09:35

PO FIFA STANDARDIMA

Tivat uskoro dobija prvi fudbalski teren

Tivat uskoro dobija prvi fudbalski stadion po FIFA standardima za profesionalna takmičenja, jer su radovi na izgradnji pomoćnog terena FK "Arsenal" u završnoj fazi.

Kako je saopšteno iz Opštine Tivat, teren površine 7.920 metara kvadratnih raspolagaće sistemima za automatsko zalivanje, busenima vještačke trave, rasvjetom i ogradom.

"Opština Tivat je u dvije faze radova na pripremi terena uložila ukupno 197.000 eura dok je Fudbalski savez Crne Gore opredijelio oko 200.000 eura za opremanje terena. Nakon obnavljanja košarkaškog terena u Velikom parku i sada pomoćnog terena FK 'Arsenal', Tivat stvara dobre pretpostavke za razvoj sportskog turizma. Imajući u vidu uslove koje grad pruža, te početak realizacije planova izgradnje sportskog kompleksa za zatvorenim bazenom na Župi, vjerujem da ćemo Tivtu obezbijediti status važne sportske destinacije", ocijenio je predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac.

Opština Tivat, kako je saopšteno, realizovala je pripremne radove do nivoa postavljanja vještačke trave dok je nabavka sistema za zalivanje prskalica, trave, golova i klupa za rezevrne igrače bila donacija Fudbalskog saveza Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније