Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

14. 02. 2020. 11:52 >> 11:52
2

ORIGINALNA SANDRA

Uoči slavlja slatkišima odobrovoljila komšije

Jedna Sandra pokupila je simpatije komšija iz ulaza, nakon što im je na nesvakidašnji način najavila rođendansku proslavu u svom stanu.

Ovim simpatičnim gestom pokazala je koliko je malo potrebno za dobre komšijske odnose. 

Naime, Sandra je u ulazu zgrade u Piperskoj ulici istakla obavještenje da će večeras u svom stanu, u periodu od 20h do jedan sat poslije ponoći, organizovati rođendansku žurku, pa im je, u znak zahvalnosti zbog razumijevanja u slučaju buke, ostavila korpicu sa slatkišima.

Sve to pratila je prigodna poruka.

"Drage komšije, Obavještavam vas da će se sjutra u stanu broj 67 održati proslava rođenana. Iako neće biti nekih naročito bučnih dešavanja, moguće da zbog većeg broja ljudi u stanu i interpretacije rođendanske pjesme budemo glasniji nego inače. Izvinjavam se svima unaprijed zbog toga i zahvaljujem na razumijevanju. U ime rođendana i Dana zaljubljenih poslužite se slatkišem. Lijep pozdrav, Komšinica Sandra“, pisalo je u njenoj poruci.

Ovakav gest naišao je na razumijevanje komšija, koji su Sandri čestitali rođendan i dan zasladili prigodnim poklonom iz korpice.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније