Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

16. 02. 2020. 18:00 >> 18:16

NP SKADARSKO JEZERO

Spriječen krivolov u reonu Rijeke Crnojevića

Tokom kontrole prostora nadzornici Službe zaštite NP Skadarsko jezero danas su obišli reon Rijeke Crnojevića i iz vode izvukli sedam vrša za izlov ribe. Zaplijenjenu ribu, nadzornici su vratili u vodu, dok će protiv NN lica biti procesuirana prijava nadležnim organima, saopšteno je iz NP Skadarsko jezero.

Kako se dodaje u saopštrenju, nedavno oborenu infotablu na istoj lokaciji, Služba zaštite je ispravila, i u najskorijem roku će je na propisan način učvrstiti.

"NPCG i ovom prilikom apeluju na sve savjesne građane da se suzdrže od obavljana nezakonitih aktivnosti u zaštićenim područjima i da svojim odgovornim odnosom prema ukupnim vrijednostima doprinesu njihovom trajnom očuvanju. Zaštita i očuvanje najznačajnjih vrijednosti nacionalnih parkova podrazumjeva uključivanje svih nadležnih subjekata, a danas, još više, i savjesno djelovanje svih njenih građana pri čemu je i uloga medija, kao u ovom slučaju, nakon objave na portalu 'Vijesti', jednako važna", ističu U Nacionalnimm parkovima CG.

U cilju efikasnijeg djelovanja i suzbijanja nezakonitih aktivnosti, JPNPCG podsjeća da svi građani mogu prijaviti iste, na broj telefona Call centra 067 000 825.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније