Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

19. 02. 2020. 18:24 >> 18:23

HERCEG NOVI

Katić obišao radove u Podima

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i njegovi saradnici obišli su danas naselje Podi, gdje su sa predsjednikom te Mjesne zajednice, Jovicom Misinezovićem, obišli više lokacija na kojima se izvode radovi na izgradnji trotoara i kanalizacije i tamponiranju puta.

Kako je saopšteno iz Opštine, Katić je zadovoljan intenzitetom i načinom izvođenja radova, a posebno je čestitao Misinezoviću i njegovom timu, koji posvećeno i odgovorno rade za boljitak mjesne zajednice na čijem je čelu.

"Uradilo se zaista puno, a dosta toga i na inicijativu MZ Podi. Danas smo obišli radove na završetku izgradnje kanalizacije u naselju Topovi, radove na izgradnji trotoara, puta prema budućem domu za stare, kao i radove na tamponiranju dijela puta u zaseoku Crmnica. Vidno je da se u ovoj mjesnoj zajednici mnogo toga radi, kao što se radi i u ostalom dijelu grada. Trudimo se da imamo što je moguće više radova u svim mjesnim zajednicama kako bi imali ravnomjeran razvoj čitavog grada", kazao je Katić neposredno nakon obilaska terena.

U projekat izgradnje sekundarne kanalizacije na Podima Opština Herceg Novi je uložila 300 hiljada eura.

Katić je najavio da to naselje uskoro očekuje realizacija kapitalne investicije - nova javna rasvjeta prostiraće se od kružnog toka u Meljinama do kuće Gudelja, kako je i predviđeno projektom za koji je izdata građevinska dozvola.

On je naglasio da će Podi, uz sve radove koji se sada izvode i koje tu mjesnu zajednicu očekuju u budućnosti, biti dosta kvalitetnije infrastrukturno opremljeno.

Predsjednik Mjesne zajednice Podi Jovica Misinezović je kazao da je u naselju Crmnica urađen put u dužini od 140 metara, kao i da se ovih dana izvode radovi na tamponiranju oko 330 metara puta. Nakon završetak tih radova, uslijediće spajanje sa Modrom pločom, čime će biti rasterećena Ustanička ulica. Uređenje puteva očekuje se i nakon završetka radova na izgradnji kanalizacije u naselju Topovi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније