Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Izvor: CdM [ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2020. 14:27   >>  14:37

WIZZAIR I RYANAIR

Redovni letovi ka Milanu i Bolonji

Kompanija WizzAir koji iz Podgorice leti do Milana i Ryanair koji saobraća do Bolonje, za sada neće mijenjati red letjenja zbog situacije sa koronavirusom u Italiji, jer ne postoji zabrana letjenja ka toj zemlji.

Iz WizzAir-a, za portal CdM, kažu da pomno prate dešavanja u vezi sa koronavirusom i proaktivno preduzimaju mjere predostrožnosti u skladu sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Iz kompanije Ryanair tvrde da se trenutno svi letovi odvijaju normalno. Poručuju da će pratiti sva izdata uputstva za javno zdravlje kada je riječ o koronavirusu.

Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines, kako je juče saopšteno, za sada neće obustavljati letove prema Rimu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније