Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 10. 2013. 10:24 >> 10:33
1

NAJRANIJE SJUTRA

Voda s Mareze ni danas nije za piće

Voda sa podgoričkog izvorišta Mareza ni danas nije za piće. Portparol JP Vodovod i kanalizacija, Nataša Novaković, kaže da bi stanovnici Glavnog grada, najranije od sjutra, mogli normalno da koriste vodu.

Iz Vodovoda je saopšteno da i danas vodu iz gradskog vodovoda treba prokuvati prije upotrebe, kao i da treba izbjegavati da je djeca piju.

''Ako se nastavi ovakva vremenska situacija, dakle bez kiše, očekujemo da će voda sjutra biti za piće'', naglasila je Novaković za radio Antena M.

Podsjećamo, sa vodoizvoršta Mareza snabdijevaju se potrošači naselja Mareza, Tološi, Blok V i VI, dio grada Preko Morače, centar grada, dio ispod Gorice, Malo brdo, Stara varoš, Zabjelo, Pobrežje, Zelenika, Dahna, Dajbabe, dio Zete, Gornja i Donja Gorica.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније