Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

27. 02. 2020. 14:54   >>  14:58

ZA JANUAR I FEBRUAR

Za stipendije i studentske kredite 344.000 eura

Ministarstvo prosvjete je obezbijedilo sredstva za isplatu stipendija i studentskih kredita za januar i februar u iznosu 344.452 eura.

Za isplatu studentskih kredita za januar i februar obezbijeđeno je 277.634 eura, a kako ističu u Ministarstvu prosvjete, rata studentskog kredita kreće se od 37 do 53 eura, u zavisnosti od godine studija i prosječne ocjene iz prethodne godine studija.

"Studentski krediti isplaćuju se prema početnom slovu prezimena i to u filijalama HIPOTEKARNE BANKA (A,B,C,Č,Ć,D,Đ,DŽ), ADDIKO BANKE (E,F,G,H,I,J,K), PODGORIČKE BANKA (L,LJ,M), NLB BANKE (N,NJ,O,P) i ERSTE BANKE (R,S,Š,T,U,V,Z,Ž). Novac je obezbijeđen i za stipendije talentovanih učenika i najbolje studente za januar i februar školske 2019/2020. godine u iznosu 66.818 eura. Iznos rate stipendije za talentovane učenike je 57 eura, a za najbolje studente 86. Stipendije talentovanim učenicima i najboljim studentima se isplaćuju u filijalama Crnogorske komercijalne banke", navode u Ministarstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније