Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 02. 2020. 10:53   >>  11:36

OO SDP

Omogućiti bezbjedan život u Prijestonici

Opštinski odbor SDP Seinje zahtijeva od nadležnih organa i službi da obezbijede nesmetan i bezbjedan život stanovnicima Prijestonice.

"Opštinski odbor SDP Cetinje, uz najoštriju osudu sve učestalije pojave nasilja sa tragičnim ishodom, na ulicama naše Prijestonice, izražava duboku zabrinutost za živote naše djece, rodbine, prijatelja, komšija, svih sugrađana", navodi se u saopštenju.

Poručuju da je život najznačajnija vrijednost čovjeka koja daje osnov i smisao svim ostalim vrijednostima koje čovjek ima.

"Danas su, između ostalog, ugroženi životi naše djece na putu od škole do kuće.
Stoga, kao u svakom civilizovanom društvu, zahtijevamo od nadležnih organa i službi da obezbijede nesmetan i bezbjedan život svima nama, koji smo svoju sudbinu vezali za ovaj grad", zaključuju iz cetinjskog SDP-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније