Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

29. 02. 2020. 08:27 >> 08:26
2

WIZZ AIR

Do 2. aprila obustavili letove Podgorica - Milano

Wizz Air, najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, saopštila je da su od danas pa do 2. aprila obustavljeni letovi na liniji Podgorica-Milano, zbog mjera koje je donijelo Ministarstvo zdravlja Crne Gore, a u cilju sprječavanja širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

“Putnici koji su rezervisali svoje letove u navedenom periodu, biće automatski obavješteni i u najbržem roku će im biti omogućena alternativna ruta”, saopšteno je iz kompanije.

Putnici koji su svoje avio-karte rezervisali direktno na sajtu wizzair.com ili preko aplikacije avio-kompanije će dobiti obavještenje putem e-maila, u kom će biti ponuđena besplatna rezervacija, vraćanje cjelokupnog novčanog iznosa ili kredit kod ove avio-kompanije za buduće letove u iznosu od 120 odsto od vrijednosti kupljene karte.

Podsjetimo avionski letovi iz Crne Gore prema Milanu i Bolonji od danas su privremeno obustavljeni, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

Ministarstvo zdravlja je, zbog trenutne epidemiološke situacije na sjeveru Italije, na predlog Instituta za javno zdravlje (IJZ), donijelo naredbu o privremenoj zabrani putovanja ka i iz Crne Gore.

Generalni direktor Direktorata za javno zdravlje u Ministarstvu, Miro Knežević, kazao je da je naredba donijeta zbog sprječavanja unošenja zaraznih bolesti u Crnu Goru, suzbijanja i prenošenja u druge drževe.

On je naglasio da se radi o preventivnoj mjeri kako bi se spriječila inportacija korona virusa u Crnu Goru.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније