Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

29. 02. 2020. 09:10   >>  09:27 1

MARKOVIĆ

Pouzdan sistem zaštite i spašavanja oslonac za sigurnost

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je pripadnicima službi zaštite i spašavanja Dan zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodnog dana civilne zaštite.

„Pouzdan sistem zaštite i spašavanja, uz očuvanje kulturnih dobara i životne sredine, predstavlja oslonac za sigurnost građana Crne Gore“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Nadgradnja sistema, kako se dodaje, doprinosi osjećaju da živimo u bezbjednoj i sigurnoj zemlji ali i da smo sposobni da pomognemo i susjednim i prijateljskim zemljama kad god se za to ukaže potreba.

„Stoga mi je zadovoljstvo da povodom Dana zaštite i spašavanja svim pripadnicima službi zaštite i spašavanja u Crnoj Gori čestitam praznik i još jednom ponovim spremnost Vlade da i u narednom periodu doprinosi boljem položaju zaposlenih u ovim službama, kao što smo, uostalom, to zajednički činili i u prethodnom periodu“, piše u čestitki predsjednika Vlade.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније