Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

03. 03. 2020. 09:14 >> 09:12
1

29 POSLATI NA 14543

Alen Muratović novi korisnik Fondacije "Budi human"

Petogodišnji Alen Muratović iz Budve novi je korisnik sredstava Fondacije "Budi human".

"Alen Muratović je petogodišnji dječak iz Budve. Kao prijevremeno rođenoj bebi, vrlo rano mu je rađena laserska i hiruška intervencija na očima, zbog otklanjanja glaukoma i očnog pritiska. Osim toga, Alenu je dijagnostikovana cerebralna paraliza, koja ga sprečava da hoda", navode iz Fondacije Budi human".

Stalnim vježbama, kako dodaju, dijete je napredovalo, ali još uvijek hoda i nije samostalno.

"Ovaj, veoma lijepi dječak ide u vrtić i voli djecu. Ima starijeg brata, i uprkos svakodnevnim problemima, veoma je uporan i nasmijan", navodi se u saopštenju.

Za Alenov napredak, kako dodaju, neophodan je odlazak na liječenje robotom na klinici Glavić u Dubrovniku, što je nova nada da Alen napravi svoje prve samostalne korake.

Iz Fondacije "Budi human", pozivaju "upišimo 29 i pošaljimo SMS na 14543".

Alenu možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520-39023-85 ili devizni račun 520042000001504773 IBAN broj: ME25520042000001504773 Swift: HBBAMEPGXXX

Udruženim snagagama za Alenove prve samostalne korake!

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније