Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Cetinjski list, Objavila: M.M.Lj. ]

03. 03. 2020. 14:12 >> 19:32
3

NEVRIJEME NA CT

Voda prodrla u podrume kuća

Obilne padavine koje su pogodile Prijestonicu, uzrokovale su probleme u dva naselja. Kako je TVCG saopšteno iz cetinjske službe zaštite, intervenisali su u deset objekata.

Otežavajuća okolnost za cetinjsku Službu zaštite i spašavanja bila je ta što su istovremeno morali da djeluju naviše lokacija.

"Imali smo od jutros, u nekih sat i po vremena 6-7 intervencija, koje su bile, da kazem, povezane, u isto vrijeme", kazao je za TVCG Predrag Moštrokol iz Službe zaštite i spašavanja Prijestonice.

Osim intervencija na više od deset poplavljenih objekata, Služba zaštite je imala posla i u Bulevaru cetinjskih junaka.

"Imali smo pokrivanje krovova, jedno vozilo je gorjelo, i još uvijek imamo neke podrumske prostorije koje i garaže koje su pod vodom", navodi Moštrokol.

Nevrijeme je pogodilo i primorske opštine, ali većih problema nije bilo. 

Podsjećamo, Direktorat za vanredne situacije pozvao je građane da danas aktivnosti prilagode najavljenoj meteorološkoj situaciji, jer se očekuje obilna kiša, naročito u centralnim i južnim djelovima Crne Gore.

Iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore (HMZCG ) saopštili su da će tokom noći padavine oslabiti, a da nas sjutra očekuje nešto svježije vrijeme. U četvrtak sunčano i toplije.

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније