Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

15. 03. 2020. 12:36   >>  12:49 26

MINISTARSTVO SAOPŠTILO

Vlada pozdravlja odluku MCP da obustavi litije

Vlada pozdravlja promjenu stava Mitropolije crnogorsko-primorske i odluku da obustavi javna okupljanja u interesu zaštite zdravlja svih građana Crne Gore, saopšteno je iz Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

“Ovakav odgovoran odnos MCP prema pitanju javnog zdravlja neće se ni na koji način negativno reflektovati na kvalitet i intenzitet ekspertskog dijaloga na temu Zakona o slobodi vjeroispovijesti”, navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva tvrde da će Vlada ostati posvećena dijalogu.

“I pored ozbiljnih izazova sa kojima se suočava zajednica u pogledu zaštite zdravlja građana, Vlada će ostati jednako posvećena dijalogu sa MCP o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, u iskrenom uvjerenju da je na terenu pravnih argumenata i činjenica moguće pronaći rješenja u najboljem interesu svih građana”, zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније