Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

17. 03. 2020. 09:00 >> 09:00

PRIVREMENO

Obustavljeno podnošenje zahtjeva za premije u stočarstvu

Prijem zahtjeva za premije u stočarskoj proizvodnji privremeno je obustavljen, u skladu sa mjerama i preporukama za sprječavanje pojave koronavirusa, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Iz tog Vladinog resora su kazali da će se na taj način spriječiti okupljanje proizvođača u regionalnim centrima Odjeljenja za savjetodavne poslove u stočarstvu, gdje se, u skladu sa agrobudžetskim procedurama, dostavljaju zahtjevi za premije po grlu stoke, za tov junadi i za preradu mlijeka na gazdinstvu.

„O novom roku za dostavljanje zahtjeva proizvođači će biti blagovremeno obaviješteni, kako bi svi zainteresovani za ostvarivanje prava na premije imali dovoljno vremena da predaju zahtjev“, kazali su iz Ministarstva poljoprivrede.

Oni su dodali da dodatne informacije proizvođači mogu dobiti u Odjeljenju za savjetodavne poslove u oblasti stočarstva, putem kontakt telefona: Podgorica 020 265 337; Bar 030 312 965; Nikšić 040 212 012; Berane 051 233 301; Bijelo Polje 050 487 009 i Pljevlja 052 353 505.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније