Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

19. 03. 2020. 11:50 >> 11:47
12

ODBORNICI, POSLANICI, MINISTRI

DPS donirao 20.000 eura KCCG

Odbornici, poslanici i ministri iz redova Demokratske partije socijalista donirali su 20.000 eura KC Crne Gore.

"Na ovakav potez naši predstavnici odlučili su se kako bi ličnom novčanom donacijom dali simboličan doprinos u daljem jačanju kapaciteta zdravstvenog sistema čiji se predstavnici hrabro i danonoćno bore protiv ove globalne prijetnje koja je nažalost već par dana prisutna i u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju DPS-a.

Oni su istakli da je to samo početak akcije doniranja koja će, kako kažu, biti nastavljena i narednih dana, te su podsjetili javnost da je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti otvorilo žiro račun za prikupljanje novca za borbu protiv KOVID19 virusa.

"Pozivamo ne samo naše članove, simpatizere i birače, već i sve građane Crne Gore da u mjeri mogućeg daju svoj doprinos uplatom na žiro račun 510-117161-85. Pokažimo svi zajedno, kao mnogo puta do sada u našoj istoriji, da se zajedništvom, hrabo i dostojanstveno, bez obzira na naše međusobne razlike, možemo suprostaviti i najozbiljnijim prijetnjama kakva je ova sa kojom se suočavamo ovih dana", navodi se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније