Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 03. 2020. 12:07   >>  12:31 2

ZA OPŠTU BOLNICU

Bijelo Polje kupuje respirator

Opština Bijelo Polje iz budžetske rezerve opredijelila je sredstva za kupovinu respiratora Opštoj bolnici, saopšteno je iz Opštine.

Najveca zdravstvena ustanova u Bijelom Polju sada ima 3 respiratora, 2 pokretna i jedan stacionarni.

''Obezbijedićemo i dodatne količine maski i zaštitne opreme koju će pored zdravstvenih radnika u Opštoj bolnici i Domu zdravlja, dobiti i zaposleni u lokalnim službama i pripadnici Uprave policije'', saopštio je Predsjednik Opštine Petar Smolović koji je na čelu Tima za zaštitu i spašavanje.

Trenutna epidemioloska situacija u Bijelom Polju je, kako kažu, stabilna. Do danas je pod zdravstveni nadzor za ostine Kolasin, Mojkovac i B. Polje stavljeno 258 osoba. Prema rijecima epidemiologa dr Sase Jeknica, svi se osjecaju dobro i nemaju tegobe. Uradjena su 2 testa i oba su negativna na koronavirus.

Iz Opštine napominju građane da slušaju sve nadležne službe, da situaciju shvate na odgovoran način kako bi zaštitili svoje i zdravlje drugih ljudi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније