Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 03. 2020. 18:03 >> 23:12
3

KORONA U CG

Još jedan slučaj, ukupno 14 zaraženih

Institut za javno zdravlje potvrdio je danas još jedan slučaj obolijevanja od korona virusa. Time je broj zaraženih u Crnoj Gori porastao na 14.

"Novi korona virus je potvrđen kod jedne osobe, koja je strana državljanka i nema povezanosti s drugim slučajevima", saopšteno je iz Instituta.

Pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori se nalazi 4.828 osoba.

U skladu sa Naredbom Ministarstva zdravlja, sinoć su  u Crnoj Gori uvedene tri privremene mjere zaštite građana od koronavirusa - maksimalna kontrola kršenja rješenja o samoizolaciji, uklanjanje baštenskog mobilijara, maksimalno dvije osobe u vozilima.

Ministarstvo zdravlja ranije je zabranilo rad većine trgovinskih objekata, obustavlja se taksi prevoz...

Zabranjen je rad trgovinskih objekata, osim apoteka i objekata u kojima se obavlja trgovina hranom, pićem, sredstvima za higijenu, motornim gorivima, građevinskim proizvodima, sredstvima za zaštitu i prihranu bilja i sadnog materijala, proizvoda za ishranu i liječenje životinja.

Iz Vlade su naglasili da nepostupanje po mjerama podliježe krivičnoj odgovornosti.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније