Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

21. 03. 2020. 11:47   >>  12:29 11

BRČVAK

Pokazali smo da je CG jedinstvena i ujedinjena

U danima borbe protiv virusa korona pokazali smo da je Crna Gora jedinstvena i ujedinjena i da svako pazi i čuva drugoga ne gledajući porijeklo, vjeru naciju i politički stav, poručio je humanista i biznismen Hajriz Brčvak.

Brčvak, koji je porijeklom iz Crne Gore, a živi u Njemačkoj donirao je juče Nacionalnom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti 100.000 eura za borbu protiv koronavirusa u Crnoj Gori.

“Pokazali smo da smo zajednički spremni da se borimo protiv vidljivog i nevidljivog neprijatelja”, kazao je Brčvak u video poruci za TVCG.

Čestitao je Vladi Crne Gore i svim institucijama na brzoj i efikasnoj reakciji.  Čestitao je građanima, koji su, kako kaže, disciplinom spasili mnoge živote.

Brčvak kaže da će biti još dosta ekonomskog iskušenja.

“Jednoga dana ćemo biti zahvalni stvoritelju ovog virusa. Da, dobro ste čuli, evo i zašto. Mislili su da bez skupog auta, fudbala, restorana, novaca ne bi mogli da živimo, kao da smo se sa tim rodili”, kaže Brčvak i dodaje da smo zaboravili na prirodu, zdravlje, porodicu, onog ko nam je sve to dao.

“Iz sadašnje situacije primjećujemo da paratima ni pare ne pomažu”, poručio je Brčvak i pozvao crnogorsku dijasporu da pomogne i pokaže patriotizam.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније