Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

24. 03. 2020. 17:42 >> 17:48

U NASELJU 7. JUL

Podijeljena sredstva za dezinfekciju, maske i rukavice

Mještanima tivatskog naselja 7.jul uručeno je danas 100 litara dezinfekcijskih i sredstava za higijenu, maske, rukavice i sanitarni materijal, saopštila je Opština Tivat.

"Delegacija Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, na čelu sa predsjednikom, dr Sinišom Kusovcem i zamjenikom Zoranom Barbićem, obišla je naselje 7.jul i razgovarala sa stanovnicima o epidemiološkoj situaciji u Tivtu", navodi se u saopštenju.

Kusovac je rekao da je to prvi vid pomoći stanovnicima tog naselja i da će Opština obezbijediti dodatne količine higijenskih i dezinfekcijskih sredstava.

"Biće urađena i tretiranje naselja hemijskim preparatima na bazi hlora, čim vremenski uslovi dozvole jer su nabavljene dovoljne količine za takvu akciju. Već je urađeno tretiranje na gotovo čitavoj teritoriji opštine i nastavićemo sa takvim akcijama", naglasio je predsjednik Opštine Tivat.

Naselje 7.jul čine stanovnici RE populacije. Programom socijalnog stanovanja 2017 – 2020, koji je na predlog Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja usvojila Opština Tivat, planirano je učešće Opštine u izgradnji socijalnih stanova, pored ostalog, i za stanovnika ovog naselja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније