Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

28. 03. 2020. 11:21   >>  13:57 19

ŠĆEKIĆ POZVAO VUČIĆA

"Respirator donirajte Beranama"

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić uputio je poziv predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da respiratore donira direktno Beranama, i ocijenio da nije momenat za, kako je rekao, politička nadgornjavanja.

 

 

On je rekao da koronavirus ne bira ni naciju ni vjeru ni političku partiju.

"U ovom trenutku su najbitniji životi i zdravlje naših građana, i niko ne smije da se nadgornjava na teret građana i zdravstvenog sistema. Molim sve da svoje političke pobude ostave po strani", rekao je Šćekić, saopšteno je iz Opštine Berane.

On je zahvalio Vučiću i poželio da u trenutnoj situaciji što manje respiratora bude potrebno o Srbiji i Crnoj Gori, i da epidemija koronavirusa prođe najblaže moguće.

"Nama su građani na prvom mjestu i mi kao opština koja je određena za regionalni centar COVID-19, spremni smo da direktno preuzmemo donaciju i usmjerimo je zdravstvenoj ustanovi kojoj je najpotrebnija", poručio je Šćekić.

Pojedine opozicione stranke osudile potez Simovića i Hrapovića.

Iz Radničke partije, SNP-a i Prave Crne Gore ocijenili su da se vladajuća struktura bavi politikanstvom na štetu građana Crne Gore, u trenutku kada, kako kažu, ni mnogo razavijenije države nemaju dovoljno medicinske opreme.

"Ovo nije trenutak za nazadnu politiku i sujetu pojedinih struktura, jer je najbitnije da se sačuvaju životi građana Crne Gore", navode iz te partije.

Socijalistička narodna partija saopštila je kako borba protiv virusa korona treba da nas ujedini i izdigne iznad dnevne politike, jer sve ostalo vodi u pogubnost i širenje dubokih podjela u Crnoj Gori. 

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније