Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi

30. 03. 2020. 22:40   >>  22:41

200 MJESTA

Uskoro parking kod Rektorata

U blizini Rektorata počela je izgradnja parkinga na Cetinjskom putu, gdje su trenutno u toku zemljani radovi. Površina parkinga će biti oko 3.000 kvadrata, a imaće oko 200 parking mjesta, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kako navode, za prvu fazu, koja podrazumijeva zemljane radove, uređenje terena i tampon, biće utrošeno 14.500 eura, dok druga faza radova obuhvata ugradnju zaštitne ograde i opreme.

Izvođač radova je gradsko preduzeće Putevi.

Iz Glavnog grada napominju da je nedavno počela i izgrdnja parkinga u Ulici Mila Radunovića vrijednosti preko 57.000 eura u Zahvatu DUP-a „Momišići A“, dio zone 5, tačnije u Ulici Mila Radunovića u neposrednoj blizini TC „Palada“ sa 51 parking mjestom.

''Radimo i na obezbjeđivanju dodatnih 100-ak mjesta uz saobraćajnice za koje se procijeni da je to krajnje neophodno, a dominantno u dijelu grada preko Morače i centru grada. Osim toga, od važnosti je i usvajanje i stupanje na snagu Zakona o javno-privatnom partnerstvu, budući da Grad ima značajan broj kredibilnih interesovanja da se po ovom modelu izgradi jedan dio podzemno-nadzemnih garaža, kao i spremnuu plansku i svu i drugu neophodnu dokumentaciju'', navode iz Glavnog grada.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније