Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

02. 04. 2020. 07:56   >>  10:37 2

PREŠAO MOST U KANJONU MORAČE

Svi možemo biti heroji ako ostanemo doma

Neki rizikuju živote da bi sačuvali tuđe zdravlje, a nekima je teško i da samo ostanu doma. Filip Vukčević, volonter Crvenog krsta, koji je prije nekoliko dana prešao stari most u kanjonu Morače, da bi dostavio pomoć porodici koja se nalazila sa druge strane, gostujući u Jutarnjem programu, kaže za TVCG da je zadovoljstvo pomagati ugroženima.

Filip skromno dodaje da ništa nije toliko bilo rizično.

"Iako slika izgleda strašno, ta porodica svakog dana prelazi baš taj most, tako da ja ga jesam prvi put prešao, ali eto preživio sam," kaže Filip.

On je istakao da pomaže koliko može i pozvao sve da ostanu doma, da nose masku i rukavice, kao i da drže socijalnu distancu.

"Svi možemo biti heroji tako što radimo male stvari, kako bi pomogli sebi i drugima”, ističe Filip.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније