Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

06. 04. 2020. 11:25   >>  11:25

NIKŠIĆ

Izgorio krov i sprat kuće porodice Đuračić

Nikšićki vatrogasci uspjeli su juče da savladaju požar u kojem je izgorio krov i gornji sprat porodične kuće Đuračića, kazao je načelnik Službe zaštite i spašavanja Nikšić Veselin Gardašević.

Vatra je juče u Bogetićima, u selu Cerovo, zahvatila krov i gornji sprat kuće Đuračića. Požar je gasilo osam vatrogasaca sa dvoje vozila.

“Vatrogasci su ugasili vatru i sprijecili da donji sprat izgori. Krov i gornji sprat potpuno su unisteni”, kazao je Gardašević.   

Iz nikšićke Službe zaštite i spašavanja juče su imali posla i u Kličevu, gdje su gasili veću kolicinu sijena, zatim je gorjelo smeće u Gračanici, trava i nisko rastinje u Bresticama, komine u Ulici Zarka Zrenjanina i u Rastocima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније