Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi

08. 04. 2020. 23:51   >>  23:58

OTVARAJU YOUTUBE KANAL

Dan vrtića ''Đina Vrbica''

Javna predškolska ustanova „Đina Vrbica“ danas obilježava 13 godina postojanja. Zbog novonastale situacije vaspitači vrtića su spriječeni da proslave ovaj dan zajedno sa djecom, ali zato se, kako kažu, trude da preko Facebook stranice pruže djeci i roditeljima različite edukativne sadržaje.

''Žalimo što zbog epidemiološke situacije i preduzetih mjera nijesmo u mogućnosti da ovaj dan proslavimo na način na koji smo do sad praktikovali, ali se trudimo da našim mališanima omogućimo da što kvalitetnije i zabavnije provedu vrijeme u svojim domovima, sa svojim roditeljima'', poručuju iz vrtića ''Đina Vrbica''.

Navode da je u narednom periodu planirana realizacija raznovrsnih aktivnosti, kako bi se održao kontinuitet učenja djece predškolskog uzrasta i obezbjedilo kvalitetno provođenje vremena u kućnim uslovima.

''Stručni tim pravi nedjeljne planove aktivnosti za svaku uzrasnu grupu, čija je realizacija počela od ponedjeljka. Vaspitači i roditelji će svakodnevno komunicirati putem viber grupa u određenom periodu'', kažu iz vrtića.

Mimo toga, poručuju, Ustanova je uključena u projekat koji je podržan od Nadležnog ministarstva i UNICEF-a, tako da će roditelji biti u prilici da na njihovoj Facebook stranici i YouTube kanalu vide kreativne ideje za realizaciju raznovrsnih aktivnosti kod kuće, a kojima se stimulišu razni domeni razvoja djece.

Napominju da će od ponedjeljka roditelji u određenom vremenskom periodu, moći da kontaktiraju psihologa i logopeda njihove Ustanove, a oni će nastojati da im savjetima, instrukcijama i preporukama olakšaju i pomognu u narednom periodu.

Baš na dan Ustanove, otvariće YouTube kanala, na kom će se prikazivati raznovrsne aktivnosti, kao i pojedine, koje su predviđene nedjeljnim planovima.

''Voljeli bismo da istaknemo da, iz svega ovog što radimo, mogu da nastanu lijepe uspomene, koje nam kasnije, u daljem radu, mogu pomoći, da djeci koja, zbog bolesti ili nekog drugog razloga, odsustvuju iz vrtića, tako i djeci koja nisu u mogućnosti da pohađaju vrtić iz različitih zdravstvenih razloga, pružimo mogućnost da prate vaspitno-obrazovne aktivnosti na našem YouTube kanalu'', zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније